Produkter för apparater för (2)

Rörteknologi - för industriella matlagningsapparater och kylare

Rörteknologi - för industriella matlagningsapparater och kylare

För tillverkning av fruktbaserade produkter, grönsaker, sylt, marmelad, gelé och såser används horisontella eller vertikala rörverk. För att uppnå maximal produktkvalitet är rörverken en avgörande faktor. De syftar till en homogen blandning och temperaturfördelning med så låga skjuvkrafter som möjligt på produktbitarna. Eftersom detta i kombination med högkvalitativa processtankar också möjliggör korta processtider, har KASAG den optimala rörverksteknologin för dig. För de horisontella rörverken har KASAG dessutom en speciell lager- och glidringstätning som har visat sig vara mycket effektiv under många år. Vi utvecklar kontinuerligt våra rörverk och lager- och glidringstätningar för optimal produktkvalitet och en störningsfri drift.
Batch Matlagningsinstallationer för Frukter och Grönsaker

Batch Matlagningsinstallationer för Frukter och Grönsaker

Diskontinuerliga kokinstallationer för beredning av frukter, grönsaker och såser, aseptiska modeller KASAG:s experter är specialister på konstruktion av kokare och industriella kokinstallationer för tillverkning av baser av frukter, grönsaker och såser. De kompletta installationerna med kokare, kylare, kondensatorer, styva rörledningar och ventiler byggs i aseptiska modeller enligt aktuella krav. Förebyggande av kontaminering av produkterna genom bakterier eller korskontaminering mellan produkter är avgörande. Detta uppnås genom ett koncept med optimerade apparater, mekaniska tätningar av lager och en funktionell CIP-installation (Cleaning in Place – rengöring utan demontering). Vi anpassar oss efter varje kund och bygger skräddarsydda eller modulära installationer som optimalt uppfyller deras krav.